Over ons

Judoc Corporate Finance is dé corporate finance adviseur die met veel energie op eerlijke wijze een eenvoudig inzicht geeft in complexe vraagstukken zodat jij vol vertrouwen de beste keuzes kunt maken. 

JUDOC, dé strategische corporate finance adviseur.

Passie voor ondernemerschap is mijn drijfveer om zelf te ondernemen. Ondernemerschap kenmerkt zich onder meer door dynamiek, de beheersing van risico’s, het nemen van besluiten op basis van het verleden zonder de toekomst echt goed te kennen, meevallers en tegenvallers. Als accountant heb ik gemerkt dat ondernemers in het midden- en kleinbedrijf juist op dit vlak vaak onvoldoende ondersteuning hebben. Dat was voor mij mede de aanleiding om me te specialiseren als adviseur.

De basis om ondernemers goed te adviseren, wordt gevormd door wederzijds vertrouwen en kennis van zaken. Deze twee aspecten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vertrouwen is niet te koop, vertrouwen ontstaat door aandacht te hebben voor de mens achter de ondernemer, door samen te praten over zaken die ertoe doen.

Joost van Rooij

Ik ben een corporate finance adviseur, die met veel energie, eenvoudig en op begrijpelijke wijze helderheid verschaft in complexe vraagstukken en advies geeft op basis waarvan een ondernemer vol vertrouwen de juiste keuze kan maken.


Ondernemerschap vind ik een van de mooiste aspecten van het werkzame leven. Daarom combineer ik sinds 2019 mijn werk en ondernemerschap. In de periode 1992 tot en met 2018 heb ik veel ervaring opgedaan bij Witlox VCS, eerst als accountant en later als corporate finance adviseur. Nadat ik eind 2018 het besluit had genomen met een eigen kantoor te starten, is mijn reis als ondernemer begonnen. De grote verscheidenheid aan opdrachtgevers en opdrachten zorgen ervoor dat ik steeds nieuwe ervaringen opdoe en die ervaringen komen bij volgende opdrachten van pas. Ik vind het belangrijk iedere ondernemer te laten merken dat hij/zij er niet alleen voorstaat. Als ik bij een vraagstuk word betrokken dan werk ik samen met de ondernemer aan de uitwerking en zie ik mezelf vaak als het verlengstuk van de ondernemer.


Mijn kernwaarden zijn loyaal, eerlijk en vasthoudend. Zo ben ik zelf en zo wil ik ondernemers en de vraagstukken benaderen. Ik richt me hierbij op corporate finance- en strategie vraagstukken. Als ik vind dat een vraagstuk mij niet past, dan geef ik dit aan en desgewenst zoeken wij samen een andere adviseur.

Rick Vanhemelrijk

Sinds januari 2021 ben ik werkzaam bij Judoc Corporate Finance. Hiervoor heb ik aan de Universiteit van Tilburg, de studie Bedrijfseconomie en hierop volgend, de Master Finance afgerond. Inmiddels heb ik een aantal opdrachten samen met Joost uit mogen voeren. Door de diversiteit binnen die opdrachten heb ik op veel vlakken de kennis en kunde, die ik vanuit mijn studeertijd heb meegekregen, verder kunnen ontwikkelen. De spreekwoordelijke puzzelstukjes vallen hierdoor steeds meer op zijn plek. Ik kijk er naar uit om samen met Joost, en vooral in samenspraak met onze opdrachtgevers, te zoeken naar een passende oplossing bij de komende vraagstukken.

Partners

Judoc Corporate Finance werkt samen met onder meer accountants- en administratiekantoren, fiscalisten, corporate finance adviseurs en debt advisors. Wij hechten veel waarde aan dergelijke samenwerkingen omdat wij geloven in de kracht van samenwerken. Benieuwd naar de dienstverlening van deze partners? Neem contact op met Joost.

Ook is Judoc Corporate Finance is aangesloten bij de Dutch Corporate Finance Association (www.dcfa.nl), het NiRV (www.nirv.nl) en overnameplatform Brookz (www.brookz.nl).

Triple-E

Triple E methode - eerlijk

Eerlijk

Triple E methode - eenvoud

Eenvoud

Triple E methode - energie

Energie